De website word geladen...

Laad de website niet? Zorg dat u javascript aan heeft staan. De website heeft javascript nodig om te kunnen functioneren. Weet u zeker dat u dit aan heeft staan en doet de website het nog niet? Klik dan op de onderstaande knop om verder te gaan.

Klik hier om verder te gaan

Welkom bij DE demowebsite voor de leukste escaperooms! 

Prison break

Je zit vast in de gevangenis en wilt ontsnappen. Maar hoe? Samen met je vrienden bereid je een plannetje voor om te ontsnappen uit de gevangenis. Maar daarvoor moet je een aantal raadsels oplossen! Schiet op, want je hebt maar 1 uur de tijd!

 

Reserveer

Zombie Laboratorium

Een door de mens gemaakt virus, maakt van gezonde mensen bloeddorstige, emotieloze zombies. Je betn een team van wetenschappers dat naar Moskou is gestuurd om te genezing af te ronden. Je hebt 60 minuten om jezelf te redden en de hele wereld, voordat de zombies de deur van het laboratorium doorbreken.

Reserveer

Diamant roof

Bereid je voor op de diamantroof van de eeuw met je team van professionele dieven. Het is een klus die moet worden voltooid in duisternis om enige kans te hebben om onopgemerkt binnen te komen. Kun je ontsnappen zonder een spoor achter te laten en rijker te worden dan je stoutste dromen.
 

Reserveer

 

Wilt u een onvergetelijk uitstapje? JRreserveringen.nl/demo-escaperoom biedt 3 superleuke thema's aan voor elk wat wils! Makkelijk bereikbaar en met voldoende gratis parkeerplaatsen!